Nejnovější recenze ze sekce Předsíňové stěny
- Věšák je super
na jednom místě 3 věšáčky,pohodlné
Velmi dobrá skřín.Na složení to chce vyhradit si pár hodin,protože si ji opravdu musíte poskládat od poslední poličky.Dostatečně masivní a ideální do uzkych předsíní.Do schodu se to proneslo (160kg).Ale jinak super.Nemám co bych vytknul koupím znovu :) když bych potřeboval
- Obtížnější montáž,ale hlavně kvalita materiálu - snadno se poškodí a to již při montáži... háčky a uchytky velmi lacineho vzhledu. Těžká nástěnka část.
Kvalita lamina na deskách nebyla moc dobrá (na hranách viditelné praskliny a kazy) jinak se mi provedení líbí, škoda nízké kvality materiálu
Výrobek splnuje přesně co jsem od něj očekával,hlavní výhodou pro mě byly jeho rozměry které jsem potřeboval.Doporučuji ostatním.
vhodný do malé předsíně
Vše bez chybičky.
- Nepřesné otvory, někde chybějící.
- Velmi příznivá cena
Chybělo pár spojovacích prvků, snadno nahraditelných z ostatních krabic nábytku, kde naopak spojovací prvky přebývaly
- Vyhovuje mým požadavkům
produkt je zaplacen, ale ještě nedorazil. Petr
- moc pěkné
- kvalitní materiál
Bylo zasláno zboží v úplně jiné barvě
Málo srozumitelný návod
- Nevtíravý věšák, který se hodí i do menšího volného prostoru v chodbě.
- Universální bílá barva dodává výrobku velice hezký vzhled.
- Hodí se k mnoha barvám v bytě.
I přes svoji zdánlivou jednoduchost je věšák krásným a hlavně užitečným doplňkem při vstupu do bytu či domu.
- Spokojnost
Pěkný, bytelný, hodí se kamkoliv
- Do mojí malé předsíně má stěna vyhovující rozměry
- Zboží se shoduje s nabídkou
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »